NBE-behandlingar


Nannic Radiovågsbehandling NBE500
Medicinska skönhetsbehandlingar

 
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar
Nannic NBE 500 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulära skador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som energigivande massage.
 
Nannic NBE 500 med specialutvecklade produkter ger unika effekter
NBE 500 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt när de specialutvecklade produkterna används tillsammans med NBE 500och man kan
försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret.
Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 500. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.
 
Effektiv och säker metod
Behandling med Nannic NBE 500 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
 
Behandlingarna
Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Detta med hjälp av en applikator med ett hygieniskt engångsskydd av plast. Med NBE 500utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som ger snabbare självläkning.
 
 
Behandlingsområden
Resultatet efter två behandlingar med NBE500
  •    Hudföryngring och lyft
  •    Rosacea och couperoser
  •    Acne
  •    Rynkreducering
  •    Ödemreducering
  •    Slapp hud
  •    Strie och ärr
  •    Fettreducering
  •    Celluliter
 
Specialutvecklade krämer
De krämer som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen och tester av konceptet har visat på enastående resultat. Krämerna är framtagna specifikt fram för varje behandlingsområde.